Gepassioneerd

Twinstarcars is ontstaan uit een ontmoeting tussen twee bijzondere autoliefhebbers Maxime en Thomas met één grote gemeenschappelijke passie: de zoektocht naar legendarische classics en cultauto’s en er de geschikte nieuwe eigenaar voor vinden.

Bij Twinstarcars vindt u alleen auto’s die passie en emotie met zich meebrengen. Zij het door de vorm, motor of geschiedenis ervan. Kortom auto’s die gegeerd en gekoesterd zullen worden door hun nieuwe eigenaars. Twinstarcars onderscheidt zich door op zoek te gaan naar auto’s in topstaat, met doorgaans weinig kilometers en een gekende historiek.

Twinstarcars is gespecialiseerd in BMW’s met de beruchte e-codes, met in het bijzonder de exemplaren die tussen 1980 en 2005 van de band rolden. Maar ook de juiste exemplaren van de periodes daar voor of daar na vindt u bij ons terug, in het bijzonder de exemplaartjes van M Gmbh en BMW ALPINA. Ook andere merken schuwen we niet, zolang de auto maar voldoet aan onze strenge criteria en vooral… de juiste emotie met zich meebrengt!

legendarische classics en cultauto’s

Maxime

Ik denk dat mijn eerste woordje ‘auto’ moet zijn geweest! Al van toen ik een kleuter was, ben ik een gepassioneerd auto- en autosportliefhebber. BMW is altijd mijn favoriete merk geweest en ik ben nog altijd een grote supporter van BMW Motorsport.

Mijn eerste eigen auto was een E46 M3, een auto die ik bijzonder gekoesterd heb! Na 5 jaar te hebben gewerkt als verkoper in een BMW-concessie, waar ik Thomas als klant leerde kennen, wou ik me meer gaan specialiseren in bijzondere exemplaren. Samen met Thomas werd Twinstarcars opgericht…

Thomas

Na de aankoop van mijn eerste auto op mijn vijftiende, een BMW e21 323i, ben ik gebeten door de BMW-microbe.

Sindsdien had ik al tal van BMW’s en Alpina’s maar nog iedere keer opnieuw word ik blij als een liefhebber met zijn droomauto vertrekt.

Onze waarden

 • Eerlijke auto’s
  We maken een eerlijke analyse van de wagen. De motor, het koetswerk, de staat, de historiek worden nauwkeurig gecontroleerd. We schuwen het niet om de klant te wijzen op eventuele foutjes van de auto. Eerlijk duurt het langst!
 • Unieke exemplaren
  De auto’s waarnaar wij op zoek gaan zijn altijd uniek omwille van hun staat, kilometerstand of uitvoering.
 • De juiste contacten
  Door onze ervaring in de sector, hebben we beetje bij beetje de juiste contacten opgebouwd doorheen Europa. Mocht u zelf op zoek zijn naar uw droomwagen, aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij helpen u graag in uw zoektocht.
 • Liefde voor uw vierwieler
  Het spreekt voor zich dat wij met de grootste passie ons vak uitoefenen. Uw droomwagen wordt bij ons evenveel als bij u met liefde behandeld en verzorgd.
 • Gereputeerde partners
  Bij Twinstarcars kunnen we veel… maar ook niet alles. Voor uw specifieke wensen hebben wij partnerships met echte vakmensen. Op die manier onderscheidt een auto van bij Twinstarcars zich van een andere. Zo werken wij samen met motorenspecialisten, detailers, (autosport-) preparateurs etc etc.